TAK for nogle fantastiske dejlige "Kunstdage for børn" i efterårsferien.

Vi er ved at planlægge hold, der starter i uge 2, for børn i alle aldre. Programmet offentliggøres d. 15. november, så følg med her på siden.

KUNSTDAGE FOR BØRN I EFTERÅRSFERIEN

Hvad skal man dog lave i efterårsferien? Kunst naturligvis!

Brande Kunstskole inviterer på 2 kreative kunstdage, hvor børn kan prøve at gå på Kunstskole og skabe deres egne spændende kunstværker.

HOLD 1: MANDAG D. 18. OKT. KL. 10 - 14. 4 - 7 KLASSE, UNDERVISER BRITTA EGÉBJERG

HOLD 2: TIRSDAG D. 19. OKT. KL. 10 - 14. 1 - 4 KLASSE, UNDERVISER XANDRA HOUSTED

PRIS: 50 kr. pr. barn og voksen pr. dag.

Voksne, forældre og bedster, må gerne deltager også. De kan købe kaffe og the.

Husk madpakker!

TILMELDING HER  Skriv navn på evt. voksendeltager i kommentarfeltet.

BETALING: Kontonr. 7621 - 2169528. Husk at notere navn og hold ved overførslen.

Fra Januar planlægger vi faste børne-hold, så kom og prøv en kunstskoledag!

TAK for et fantastisk Åbent Hus-arrangement! Læs mere i Brande Bladet og se mange flere skønne billeder fra dagen. Læs også omtalen i Vejle Amts Folkeblad

ÅBENT HUS - 21. AUGUST KL. 10-16

EN GAVEREGN AF TAPET

Tusind TAK til Gitte fra Centrum Tapet og Farver. Kassevis af de skønneste tapetruller er blevet doneret til Brande Kunstskole - og til skolens kreative elever. Tusind tak for opbakningen! Husk også, at du ved at vise din tilmelding til Brande Kunstskole, kan få 10% på kunstartikler hos Centrum Tapet og Farver.

BRANDE KUNSTSKOLE UNDERVISNING KUNST

BRANDE FÅR KUNSTSKOLE

Brande Kunstskole når langt ud over bygrænsen! Læs artiklen i Horsens Folkeblad HER

"- Man må gerne ha’ en følelse af, at det gør en forskel at gå på den her skole"