UNDERVISERE, FORÅR 2022

GITTE F. AASKOV

Gitte er uddannet lærer med linjefag billedkunst fra Jelling Statsseminarium og har 25 års undervisningserfaring. Hun arbejder i flere medier, de seneste år har hun haft fokus på leret og videreudannelse indenfor keramik.

Gitte underviser i keramik og Kunstmix.

STILIYANA POPOVA

Stiliyana har en Bachelor of Fine Arts fra Sofia University indenfor grafisk design, tegning, maling, skulptur, ukonventionelle former, forestillinger, kunstinstallationer, multimediedesign, pædagogik, psykologi og filosofi.

Stiliyana underviser i maleri og tegning.

BRITTA EGEBJERG

Britta er kunstfotograf, hun arbejder også tekstbaseret i et lyrisk univers og er tværkunstnerisk landskabsformidler. Hun har stor undervisningserfaring fra mange (tvær)kunstnerike projekter og kurser.

Britta underviser i Kunstmix & blåtryk - og på Fotowalk 2022.

HANNE SCHMIDT

Hanne Schmidt er professionel billedkunstner indenfor maleri og tegning. Hun er  oprindeligt uddannet lærer med billedkunst som linjefag og har undervist i billedkunst i skoleregi gennem mange år.

Hanne underviser i tusch-tegning.

AYOE LISE L. PLØGER

Ayoe Lise er uddannet pædagog og grafiker og har arbejdet med billedudtryk og udervisning i 20 år. Hun er i dag udøvende billedkunstner med eget galleri i Hvide Sande.

Ayoe Lise underviser i Kunstmix. (Forår 2022)

JAN KRAGSIG

Jan er billedkunstner og arbejder indenfor det klassiske maleri. Han er uddannet billedkunstlærer fra Haderslev Statsseminar, arbejder som lærer og underviser hovedsageligt i billedkunst. 

Jan underviser i maleri.

XANDRA HOUSTED

Xandra er uddannet designer fra TEKO, og har arbejdet som børnetøjsdesigner og grafiker i mere end 11 år.

I 2017 gik hun selvstændig som børnefotograf og printdesigner.  

Xandra underviser i Krea for børn.

RITA GRAM

 

Rita er uddannet tekstil designer, er udøvende billedkunstner og mønsterkonstruktør. Hun har stor undervisningserfaring i både kommunal regi og på eget værksted. 

Rita underviser i akvarel.

ANNE LINDHOLM

Anne er uddannet fra Designskolen i Kolding og har siden undervist i forskellige kunstneriske fag. Først i 15 år på Design- og håndværksefterskolen i Skjern og de seneste 4 år på Herning Billedskole.

Anne unerviser i tegning.

RASMUS JULIUS

Rasmus  er autodidakt tegner og tegneserietegner. Han er skaberen af tegneserierne ”Ø-kuller” og ”På Dybt Vand”. Han er også tegneren på serien ”Stride Strømme” som kan ses i Herning Folkeblad, Basserne og Ude og Hjemme.  Han arbejder også med illustration til børnebøger, artikler mm.

Rasmus underviser på tegneserie-workshoppen. 

RITA BALLE GAARD

Rita er uddannet folkeskolelærer med liniefag i håndarbejde og billedkunst.  Foruden fokus på maleri og broderi løser hun også udsmykningsopgaver. Rita har værksted på Fængslet i Horsens.

Rita underviser i Frit Skabende Broderi.

 

 

 

ANNA SOFIE ERBOU

Anna er uddannet fra Designskolen i Kolding og har en bachelor i billedkunst. Til daglig underviser hun i Design, med fokus på det digitale. Som kunstner er hun optaget af det analoge. Anna har atelie i Spinderihallerne i Vejle. 

Anna underviser i collografi.

TABITHA LARSEN

Tabitha er selvlært inden for keramik. Hun har fokus på det eksperimentere, kreative og individuelle. Primært arbejdsområde: skulpturelt, livstro og abstrakt. Hun søger vedvarnede inspiration og har bl.a. arbejdet som frivillig hos en keramiker i Frankring i 2021.

Tabitha underviser i keramik, skulpur.