UNDERVISERE, EFTEÅR 2023

GITTE F. AASKOV

Gitte er uddannet lærer med linjefag billedkunst fra Jelling Statsseminarium og har 25 års undervisningserfaring. Hun arbejder i flere medier, de seneste år har hun haft fokus på leret og videreudannelse indenfor keramik.

Gitte underviser i keramik.

Anja Høgh

Anja er uddannet billedkunstlærer, og har gennem mange år arbejdet med scenografi, udstillinger og formidling. De seneste mange år i museumsverdenen med udvikling af undervisningsmaterialer, events og andre aktiviteter.

Hun arbejder med stor fokus på genbrug og bevidsthed.

Anja underviser i Collage, Kunst som meditationsform, Upcycling/genbrug og Ny inspiration til lærere og pædagoger.

BRITTA EGEBJERG

Britta er kunstfotogra og arbejder også tekstbaseret. Hun har stor undervisningserfaring fra mange kunstnerike projekter og kurser.

Britta underviser i Fotokunst og Kom videre med din kunst. Hun er også ansvarlig for Brande Fotowalk og underviser børnehavebørn i projektet "Legekunst" sammen med Dina.

HANNE SCHMIDT

Hanne Schmidt er professionel billedkunstner indenfor maleri og tegning. Hun er  oprindeligt uddannet lærer med billedkunst som linjefag og har undervist i billedkunst i skoleregi gennem mange år.

Hanne underviser i tusch-tegning og maleri.

DINA BLOMSTRAND

Dina har gennem mange år arbejdet kreativt med mange forskellige udtryk og er flittig deltager på kreative og kunstneriske kurser.

Dina underviser børnehavebørn i projektet "Legekunst" og på familiedagene.

JAN KRAGSIG

Jan er billedkunstner og arbejder indenfor det klassiske maleri. Han er uddannet billedkunstlærer fra Haderslev Statsseminar, arbejder som lærer og underviser hovedsageligt i billedkunst. 

Jan underviser i maleri.

RASMUS JULIUS

Rasmus  er autodidakt tegner og tegneserietegner. Han er skaberen af tegneserierne ”Ø-kuller” og ”På Dybt Vand”. Han er også tegneren på serien ”Stride Strømme” som kan ses i Herning Folkeblad, Basserne og Ude og Hjemme.  Han arbejder også med illustration til børnebøger, artikler mm.

Rasmus underviser i Tegning og Skitserier.

HANNE U. KJÆRSGAARD

Hanne er født, opvokset og bor i Brande. Arbejder som jordemor på Gødstrup sygehus. Det meste af fritiden går med kreativtet; ler, strikke, hækle, filte samt linoleumstryk. Hanne siger: "Jeg har arbejdet med linoleumstryk de sidste 4 år. Er ingen ekspert, men kan basis og glæder mig til at udbrede glæden ved at arbejde med denne udtryksform". 

HEGE DALSGAARD

Hege Dalsgaard er freelance grafisk designer, voksen-underviser og alsidig skabskunstner.