UNDERVISERE, EFTEÅR 2022

GITTE F. AASKOV

Gitte er uddannet lærer med linjefag billedkunst fra Jelling Statsseminarium og har 25 års undervisningserfaring. Hun arbejder i flere medier, de seneste år har hun haft fokus på leret og videreudannelse indenfor keramik.

Gitte underviser i keramik.

BENEDICTE BESENBACHER

Benedicte har mange års erfaring som billedkunstunderviser og udøvende mixmediakunstnere. Hun har bl.a. taget en rækker kurser på Aarhus Kunstakademi og hun har Diplomuddannelse i Skabende processer og medborgerskab.

Bendicte underviser i REUSE - Mixed Media & Pap Relief

BRITTA EGEBJERG

Britta er kunstfotograf, hun arbejder også tekstbaseret i et lyrisk univers og er tværkunstnerisk landskabsformidler. Hun har stor undervisningserfaring fra mange (tvær)kunstnerike projekter og kurser.

Britta underviser i kreativ fotografi, grafisk trykdag og på de kreative dage for alle. Hun står også for Brande Fotowalk.

HANNE SCHMIDT

Hanne Schmidt er professionel billedkunstner indenfor maleri og tegning. Hun er  oprindeligt uddannet lærer med billedkunst som linjefag og har undervist i billedkunst i skoleregi gennem mange år.

Hanne underviser i tusch-tegning og maleri.

DINA BLOMSTRAND

Dina har gennem mange år arbejdet kreativt med mange forskellige udtryk og er flittig deltager på kreative og kunstneriske kurser.

Dina underviser på de kreative dage for alle.

JAN KRAGSIG

Jan er billedkunstner og arbejder indenfor det klassiske maleri. Han er uddannet billedkunstlærer fra Haderslev Statsseminar, arbejder som lærer og underviser hovedsageligt i billedkunst. 

Jan underviser i maleri.

XANDRA HOUSTED

Xandra er uddannet designer fra TEKO, og har arbejdet som børnetøjsdesigner og grafiker i mere end 11 år.

I 2017 gik hun selvstændig som børnefotograf og printdesigner.  

Xandra underviser i Krea for børn.

ANNA SOFIE ERBOU

Anna er uddannet fra Designskolen i Kolding og har en bachelor i billedkunst. Til daglig underviser hun i Design, med fokus på det digitale. Som kunstner er hun optaget af det analoge. Anna har atelie i Spinderihallerne i Vejle. 

Anna underviser i collografi.

ANNE LINDHOLM

Anne er uddannet fra Designskolen i Kolding og har siden undervist i forskellige kunstneriske fag. Først i 15 år på Design- og håndværksefterskolen i Skjern og de seneste 4 år på Herning Billedskole.

Anne unerviser i tegning.

RASMUS JULIUS

Rasmus  er autodidakt tegner og tegneserietegner. Han er skaberen af tegneserierne ”Ø-kuller” og ”På Dybt Vand”. Han er også tegneren på serien ”Stride Strømme” som kan ses i Herning Folkeblad, Basserne og Ude og Hjemme.  Han arbejder også med illustration til børnebøger, artikler mm.

Rasmus underviser i Skitserier

RITA BALLE GAARD

Rita er uddannet folkeskolelærer med liniefag i håndarbejde og billedkunst.  Foruden fokus på maleri og broderi løser hun også udsmykningsopgaver. Rita har værksted på Fængslet i Horsens.

Rita underviser i Frit Skabende Broderi.

 

 

 

Hanne U. Kjærsgaard

Hanne er født og opvokset og bor i Brande. Arbejder som jordemor på Gødstrup sygehus. Det meste af fritiden går med kreative aktiviteter: ler, strikke, hækle, filte samt linoliumstryk.Hanne siger: "Jeg har arbejdet med linoleumstryk de sidste 4 år. Er ingen ekspert, men kan basis og glæder mig til at udbrede glæden ved at arbejde med denne udtryksform".